16 abril, 2007

La casa del bosc, parc natural del montseny, 93 744 50 92

Com em coneixen els meus amics que sempre em recomanen coses bones!! Sorprenentment (en mi) aquests darrers caps de setmana faig allò que alguns en diuen "aprofitar el capde" i altres "desaprofitar-lo". Mira, va com va. Quan la gent que abans desaprofitava amb mi, es tornen persones respectables, toca aprofitar amb ells, i gaudir-ne al màxim. Faig de "odd element", però asín son las cosas y asín se las contamos.
Doncs, no me'n vaig por los cerros de Úbeda: vam anar a dinar a la muntanya, seguint recomanacions de gent menys apegada al asfalto que la que suscribe, i va ser tot un èxit. La veritat és que val la pena arribar a la Casa abans del dinar, pero poder-hi fer un bermutet o passejar una estona. No s'hi pot arribar en cotxe i la caminada d'anada és TOT muntanya amunt i és llarg (calcula que baixant t'hi estàs una horeta ben bona). Però si truques et venen a buscar al peu del camí rural i et porten en jeep. Cap problema, mandrosos, enemics de l'esport. Tal com ho va posar el recomanador: "caminata apta para embarazadas y gordas". Yo tb te quiero!!
El lloc és maco, et sents que estàs "a la natura" i aquestes coses xorres que ens agraden als de ciutat... (prego no se'm tingui en compte el moment bucòlic, és temporal). I el menjar francament molt bo a un preu molt raonable (30€ si no recordo malament, amb cafè i tot). De primer fan un pica-pica català 100% (escalivada, pà amb tomàquet, bull, llonganissa, formatge, etc) i després un plat a triar entre una carta sorprenentment extensa. I de postres: gelats casolans!!
O sigui que si us hi animeu, després sense massa esforç podeu baixar rodant fins al cotxe, o caminant una horeta per fer baixar el dinar. És una passejada agradable i a sobre de sentir-te en contact amb la natura, la flora i la fauna, fas exercici. Què més voleu per un dissabte "aprofitat"?

Etiquetas: