12 agosto, 2005

Senyor Perellada, carrer argenteria. Zona: Born

Suposo que no puc parlar del "senyor Pereallada" en castellà, o potser és que realment tinc una associació malaltissa entre el menjar i l'idioma que em surt del cor? Les necessitats bàsiques resulta que les cobreixo en català, haha!
Ahir vam anar a sopar al Senyor Perellada. Un luxe a l'abast de tots els lectors d'aquest estimat i renovat blog. Fins ara a mí m'agafaven fogots cada vegada que alguna visita de fora, em demanava el fatídic: "porta'm a menjar plats típics catalans". No tenia ni idea d'on podia portar-los. Ara ja ho sé i a sobre quedaré com una reina: al Senyor Perellada. La carta està només en català, perquè no crec que es pogués traduir a cap altre idioma: cap i pota, galtes i peus de porc (junts i separats), escudella i carn d'olla, mongetes de ganxet, fesols, bacallà a la llauna i cop de puny, etc etc etc. Una carta clàssica i exisida, amb autèntic aroma a cuina de la iaia. Tot en un ambient sòbriament correcte, amb les taules suficientment separades i un servei excel·lent. Un sopar dels que pots entrar a les 9 i sortir a les 12 sense que ningú et doni presses, sense cap taula al costat que s'assebenti de tot el que has parlat, sense passar calor i gaudint de bon menjar i bon vi. Tot per un preu més que correcte. Ous estrellats amb botifarra esparracada, i galtes de porc amb barreja de bolets + vi blanc bo + café = 20€. Si hi afegiu el postre, us pujarà a 25.

Etiquetas: